مینودشت
خانه   | ارتباط   | درباره    | آرشیو
مرداد 91 (14)
شهریور 91 (85)
مهر 91 (19)
آبان 91 (10)
آذر 91 (74)
دی 91 (96)
بهمن 91 (27)
اسفند 91 (23)
فروردین 92 (38)
اردیبهشت 92 (73)
خرداد 92 (49)
تیر 92 (25)
مرداد 92 (22)
شهریور 92 (23)
مهر 92 (34)
آبان 92 (26)
آذر 92 (20)
دی 92 (22)
بهمن 92 (12)
اسفند 92 (11)
فروردین 93 (11)
اردیبهشت 93 (14)
خرداد 93 (9)
تیر 93 (10)
مرداد 93 (8)
شهریور 93 (8)
مهر 93 (10)
آبان 93 (11)
آذر 93 (8)
دی 93 (6)
بهمن 93 (2)
اسفند 93 (4)
فروردین 94 (3)
اردیبهشت 94 (2)
خرداد 94 (5)
تیر 94 (4)
مرداد 94 (3)
مهر 94 (3)
شهریور 94 (1)
آبان 94 (1)
آذر 94 (3)
دی 94 (2)
پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار
روش های درمان در طب سنتی2
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
کودکان آسمانی
علی اصغربامری
جاده های مه آلود
...عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
بلوچستان
محفل آشنایان((IMAN))
اشک شوق
****شهرستان بجنورد****
کلکسیون تمبرخانواده شهید محمدسخنی وجمیله رمضان
برترین لحظه ها
نمایندگی دوربین های مداربسته
طراوت باران
تراوشات یک ذهن زیبا
پیامنمای جامع
کاسل
عشقی به پاکیه عشق شیرین و آبتین
ارواحنا فداک یا زینب
علمدار بصیر
مشکات نور الله
یه دختره تنها
دهکده کوچک ما
.:مطالب جدید18+ :.
اسرا
غزلیات محسن نصیری(هامون)
دنیای بارانی
آتیه سازان اهواز
ترنم حضور
شیاطین سرخ
یک عاشقانه ی ساده برای من......
::₪ °اینجا همه چی در همه° ₪ ::
هرچی دلت بخواد
بهار عشق
*(حرفهای نگفته)*
˙·٠•شاید حال دلم خوب شود٠·˙
آخرین اخبار شرکت های مربوط به موبایل
ردپای عشق
دلــــــــگیــــــر
بهاره تنها
vagte raftan
مناجات با عشق
مسعود رضانژاد فهادانـ
از یک انسان
خرید عینک ریبن" target="_blank">

معماری

 
فرهنگ و اندیشه (83)
عترت (39)
مینودشت (16)
قرآن (8)
ارتباط با ما (1)
کانال وبلاگ ما
لحظه تحویل سال از خداوند برایش شهادت خواستم
وقتی به فرمانده کل سپاه گفتند؛ فعلاً باید صبر کنید
خوش آمدی
وقتی حاجبصیر گوش دیدهبان را کشید
سفر هاشمی به سرزمین طلای سفید
دشت بهشت مینودشت
درصد شرکت کنندهگاه + مینودشت
کارگر فریاد رس ندارد + مینودشت
نظر مردم گالیکش در مورد انصراف دکتر اریان پور
مهدویت امام زمان (عج)
کل بازدید: 511961
بازدید امروز: 96
بازدید دیروز: 131
تعداد کل پست ها: 841
سه شنبه 91 دی 12 | ساعت 2:40 صبح
درخواستی که شهریار از مقام معظم رهبری داشت

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، سوگنامه صوتی «از مدینه تا مدینه با کاروان حسین(ع)» عصر امروز به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری رییس مجمع رونمایی شد.

سوگنامه صوتی «از مدینه تا مدینه با کاروان حسین(ع)» به زبان آذری است که در آن حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن عاملی به بیان واقعه کربلا، از زمان حرکت کاروان امام حسین(ع) از مدینه به سوی مکه و کربلا تا بازگشت کاروان اسرا از شام به مدینه، پرداخته است.

نوای روح‌بخش استاد سلیم مؤذن‌‌زاده اردبیلی و اشعار استاد عسگر شاهی اردبیلی نیز این مقتل صوتی را مزین کرده است.

در این مراسم، حجت‌الاسلام اختری با اشاره به اینکه اولین ظهور موفقیت حرکت امام حسین(ع) در اربعین سال 61 هجری اتفاق افتاد، اظهار داشت: امروز بزرگترین زیارت‌ها و پرشور‌ترین و گسترده‌ترین اجتماعات در روز اربعین در کربلای معلی انجام می‌شود، این پیاده‌روی از نجف تا کربلا نمادی از حضور و نمایش بزرگ نخستین اربعین حسینی است.

وی با اشاره به حرکت کاروان اسرای امام حسین(ع) و اوضاع روحی امام سجاد(ع) در هنگام عبور از گودال قتلگاه و مشاهده پیکرهای بی‌سر، افزود: هنگامی که حضرت زینب(س) متوجه حالات روحی امام سجاد(ع) شدند، فرمودند: به زودی در این مکان بارگاه،‌ مقام و حرم ساخته خواهد شد، به طوری که کاروان اهل‌بیت هنگام بازگشت به مدینه و عبور از کربلا مشاهده کردند که در آن مدت کوتاه بارگاهی برای سیدالشهدا(ع) ساخته شده است.

حجت‌الاسلام اختری در ادامه به حماسه 9 دی اشاره کرد و تصریح کرد: ملت ایران در روز نهم دی علاقه‌مندی خود را به خاندان عصمت و طهارت نشان دادند و حماسه‌ دیگری را در دل تاریخ خلق کردند.

وی افزود: در نهم دی ده‌ها میلیون انسان برای دفاع از ولایت و امامت وارد عرصه شدند و مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و قرآن زدند.

رییس مجمع جهانی اهل‌بیت این حرکت مردمی واکنشی به اسائه ادب به ساحت مقدس امام حسین دانست و ابراز داشت: با اینکه فتنه‌گران در رمضان سال 88 علناً به روزه‌خواری و بدحجابی و پایکوبی و رقص در خیابان‌ها پرداختند، اما خداوند آن‌ها را مفتضح نساخت، اما هنگامی که پای امام حسین(ع) به میان آمد، آتش خشم خود را بر سر فتنه‌گران سرازیر ساخت و آن‌گونه شد که مردم در 9 دی بدون هیچ برنامه‌ای به صورت خودجوش به خیابان‌ها آمدند.

*سوگ‌نامه «از مدینه تا مدینه با کاروان حسین(ع)» مختص آذری زبانان است

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام سید علیرضا حسینی عارف، مدیر کل فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با اشاره به آستانه بیستمین سالگرد تأسیس مجمع جهانی اهل بیت(ع) اظهار کرد: این سوگنامه بیان کننده سیر کامل حرکت کاروان امام حسین(ع) از زمان حرکت از مدینه به مکه و سپس به عراق و کربلا و آنچه که در کربلا و عاشورا گذشت و سپس اتفاقاتی است که در بازگشت به مدینه رخ داد.

وی ادامه داد: سوگنامه صوتی «از مدینه تا مدینه با کاروان حسین(ع)» به زبان‌های ترکی و آذری در دسترس مردم کردستان، ترکیه و دیگر ترک ‌زبانان خارج از کشور قرار خواهد گرفت.

*این سوگ‌نامه بهترین اثر در تاریخ شفاهی قیام امام حسین(ع) است

همچنین در ادامه مراسم رونمایی، محمد نادری، سرپرست پروژه، این سوگ‌نامه را حاصل تلاش یک گروه 15 نفره در طول 3 سال  بیان کرد و درباره انتخاب حجت‌الاسلام عاملی برای خواندن مقتل در ویژه‌نامه صوتی، اظهار داشت: یکی از دلایل انتخاب حجت‌الاسلام عاملی، نوع نگاه بی‌بدیل و بی‌نظیر وی به مرثیه بوده است.

نادری با بیان اینکه در سوگ‌نامه «از مدینه تا مدینه با کاروان حسین(ع)» از اجرای مراسم روضه‌خوانی سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی از سال 1342 به بعد استفاده شده است، افزود: این سوگنامه بهترین اثر در تاریخ شفاهی قیام حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است.

*درخواستی که شهریار از مقام معظم رهبری کرد

بر اساس این گزارش، اصغر فردی، پژوهشگر و شاعر آیینی، با اشاره به جایگاه شعر آئینی و مرثیه‌های عاشورا در ادبیات آذری، خاطرنشان کرد: مرثیه برای خاندان نبوت از همان نخستین روزهای رحلت حضرت پیامبر(ص) آغاز شد.

وی یک تقسیم‌بندی از شاعران را ارایه داد و افزود: شاعران در این مبحث به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ یکی آن دسته از شاعرانی که تماماً برای اهل بیت(ع) شعر سروده‌اند و دوم، آن دسته از شاعرانی که هم در قالب‌های دیگر و هم درباره ائمه معصومین(ع) شعر سروده‌اند و دسته دیگر هم شاعرانی هستند که درباره اهل‌بیت شعر نسروده باشند که در این حیطه شاعر نداریم.

 فردی که تنها شاگرد استاد شهریار بوده است، با درخواست حضار خاطره‌ای از استادش را تعریف کرد که در ادامه می‌آید: 

من تنها شاگرد استاد بودم، ایشان شاگردی نداشتند، از سال 1328 که با ابتهاج ارتباط داشت تا سال 1331 دیگر کسی را به حضور نپذیرفتند. بعد از ترک تهران و مراجعت به تبریز من توفیق ملازمت ایشان را داشتم.

شهریار اولین بار که شعری می‌گفت دوست داشت برای من بخواند، من هم شعرهایم را برای ایشان می‌خواندم از ابتدایی‌ترین تجربه‌های شعری را با ایشان شروع کردم که تا سال‌های بعد هم ادامه داشت.

شهریار می‌گفت کاش شعر مثل نخودچی کشمش بود که من دست می‌کردم توی جیبم و می‌ریختم تو کامت، ولی شعر آموختنی نیست فقط فنون و صناعات ادبی را به من می‌آموخت، هر آنچه را که از دستشان برمی‌آمد و قابل انتقال بود منتقل کردند. الفت عجیبی در میان بود، هر روز باید به زیارتشان می‌رفتم تا آنکه وقت عزیمت من به خدمت سربازی فرا رسید.

استاد در یکی از احوالپرسی‌های تلفنی مقام معظم رهبری که آن دوره در مصدر ریاست جمهوری بودند، درخواست کردند که تبریز به عنوان محل انجام خدمت سربازی من مقرر شود تا هم مفارقتی بین ما پدید نیاید و هم فرصت ادامه انجام خدمات درون‌مرزی و برون‌مرزی من در صدا و سیمای تبریز ایجاد شود که ایشان با گشاده‌رویی پذیرفتند.


نظر بدهید
نویسنده : مینودشت علی طورانی
مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
Developed By: Ashoora.ir
کپی برداری از مطالب و تصاویر بدون ویرایش و همراه با ذکر منبع بلامانع است
Copyright 2012 [ http://mohammedan.ParsiBlog.com ] all rights reserved