نظر بدهید |
«منصور قصریزاده» قاری بینالمللی و حافظ کل قرآن کریم در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: اعزام کاروان نور به حج تمتع یکی از فعالیتهای تبلیغی اثرگذار است که توسط شورای عالی قرآن صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه قرائت قرآن وجه مشترک تمامی مسلمانان است که تأثیر بسزایی در ترویج فرهنگ قرآنی دارد، افزود: در کشورهای عربی توجه زیادی به حفظ قرآن میشود، به طوری که در ایام برگزاری حج تمتع کودکان و نوجوانان بسیاری به تلاوت قرآن از حفظ میپردارند اما در کشورهای عربی به تلاوت قرآن کمتر توجه میشود.
این حافظ قرآن با اشاره به توانمندیهای قاریان و حافظان قرآن کشورمان خاطرنشان کرد: اعزام کاروان نور برای تبلیغ و ترویج فرهنگ شیعی در بین مسلمان جهان که با فعالیتهای قرآنی ایران آشنایی ندارند نقش بسزایی در توسعه امور قرآنی و به نمایش گذاشتن فعالان قرآنی ایران دارد.
قصری زاده با بیان اینکه در این سفر تعداد حافظان قرآن بسیار کم است، ادامه داد: از نظر تشویقی اعزام یک حافظ قرآن به سفر حج بسیار کم است اما از بعد تبلیغی در مراسم حج ظرفیت مناسبی برای حافظان قرآن وجود ندارد به همین دلیل بیشتر از قاریان برای شرکت در این سفر دعوت میشود.
وی با اشاره به سفر خود به حج تمتع گفت: من در سال 66 که 20 سال داشتم در مسابقات کشوری دانشجویان رتبه نخست را کسب کردم همچنین در مسابقات اعزامی به حج تمتع نیز منتخب شدم، به همین دلیل در سال 66 توانستم برای نخستین بار به حج تمتع اعزام شوم. در آن زمان حس خاصی داشتم چون برای نخستین بار بود که به حج میرفتم.
تشرف به مذهب تشیع با تلاوت قاریان ایرانی
این قاری بینالمللی قرآن با اشاره به برنامههای قرآنی در مراسم حج گفت: در یکی از سفرهایم مشغول تلاوت قرآن بودیم که افراد بسیاری دور ما جمع شده بودند و آنقدر تیم قرآنی اعزامی زیبا به تلاوت قرآن میپرداخت که شنیدم چند نفر از مسلمانان به مذهب تشیع گرایش پیدا کردند که این اتفاق برای من خیلی خاطره شیرینی شد.
قصریزاده در خصوص آخرین سفر خود به حج تمتع ادامه داد: آخرین بار در سال 89 بود که به سفر حج تمتع مشرف شدم. در ایام حج قاریان قرآن اعزامی نمیتوانند به صورت جمعی به تلاوت قرآن بپردازند چرا که مسئولان سعودی اجازه این کار را نمیدهند به همین دلیل من یک روز در جلسات تلاوت قرآن سعودیها به صورت ناشناس شرکت کردم، به طوری که استقبال بسیاری از تلاوت من شد و یکی از افراد از من خواست که در جمع دیگری نیز تلاوت داشته باشم.
وی خاطرنشان کرد: پس از اینکه به درخواست آنها در جمع دیگری حاضر شدم شروع به تلاوت قرآن کردم، از همان ابتدا استاد وهابی که فهمیده بود من ایرانی و شیعه هستم از تلاوتم اشکال میگرفت و من نیز با احترام با وجود اینکه میدانستم اشکالاتش بهانه است به سوالات پاسخ میدادم و حتی چندین بار جوابهایم را تکرار میکردم تا اینکه افراد زیادی دور ما جمع شدند، در آن لحظه که من متوجه دام آنها شده بودم یک سوال تجویدی از او پرسیدم، وی جواب داد اما در عمل نتوانست آن را اجرایی کند و من نیز اشتباه وی را متذکر شدم و گفتم: «نه تنها شما بلکه امام جماعت مسجدتان نیز این نکته را رعایت نمیکند» و او که متعجب شده بود و نمیتوانست پاسخ من را بدهد از من خواست که به ادامه تلاوتم بپردازم ،در آن لحظه تمامی حاضران مرا تشویق کردند و من نیز به تلاوت پرداختم.
این حافظ قرآن با بیان اینکه ایران عاملترین کشور دنیا به دستورات قرآن است، تصریح کرد: وهابیون با بهانهجویی پیوسته در حال تخریب و تضعیف مسلمانان هستند، آنها میخواهند عاملترین کشور به قرآن را که با وجود مشکلات توانستهاند فعالان قرآنی توانمندی تربیت کنند ضعیف نشان دهند اما به برکت قرآن موفق نخواهند شد، بنابراین افراد اعزامی باید مواظب حرکات و بویژه نحوه تلاوت خود باشند تا مبادا بهانهای به دست آنها دهند
ستارخان نوشته بود:من هیچ وقت گریه نمیکنم چون اگه اشک میریختم آذربایجان شکست میخورد و اگر آذربایجان شکست میخورد ایران زمین میخورد...اما تو مشروطه دو بار اون هم تو یه روزاشک ریختم.حدود 9 ماه بود تحت فشار بودیم..بدون غذا.. بدون لباس.. از قرار گاه اومدم بیرون...چشمم به یک زن افتاد با یه بچه تو بغلش.. دیدم که بچه از بغل مادرش اومد پایین و چهار دست پا رفت به طرف بوته علف...علف رو از ریشه درآورد و از شدت گرسنگی شروع کرد خاک ریشه ها رو خوردن... با خودم گفتم آلان مادر اون بچه به من فحش میده و میگه لعنت به ستارخان که مارو به این روز انداخته...اما... مادر کودک اومد طرفش و بچش رو بغل کرد و گفت : عیبی نداره فرزندم...خاک میخوریم اما خاک نمیدهیم...اونجا بود که اشکم در اومد...
ک روز که مهدی از مدرسه به خانه آمد ، از شدت سرما تمام گونه ها و دست هایش سرخ و کبود شده بود .
پدرش همان شب تصمیم گرفت برای او پالتویی تهیه کند . دو روز بعد، با پالتوی نو و زیبایش به مدرسه می رفت ؛
اما غروب همان روز که از مدرسه بر می گشت با ناراحتی پالتویش را به گوشه اتاق انداخت . همه با تعجب او را نگاه کردند .
او در حالیکه اشک در چشمش نشسته بود، گفت : چه طور راضی شوم پالتو بپوشم ، وقتی که دوست بغل دستی ام از سرما به خود می لرزد؟( شهید باکری)
به گزارش سرویس وب گردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مرحوم آیت الله العظمی سید احمد خوانساری(1363-1270 شمسی) بیماری زخم معده داشتند که احتیاج به عمل جراحی داشت، از طرفی ایشان سالخورده و از لحاظ جسمی ناتوان بودند و تحمل جراحی بدون بی هوشی نیز ممکن نبود.
پیش از آن که عمل جراحی آغاز شود، ایشان اجازه بی هوش کردن را به پزشکان معالج ندادند [ چون به نظر ایشان در صورت بی هوشی، تقلید مقلدینشان دچار اشکال می شد] از این رو به پزشک معالج فرمودند:
« هرگاه من مشغول قرائت سوره ی مبارکه ی انعام شدم، شما مشغول عمل شوید، توجه من به قرآن است و در این صورت هیچ مشکلی پیش نمی آید؛ ایشان آن چنان به قرآن توجه داشت که احساس درد نمی کردند. همان طور هم شد و با پایان عمل جراحی، قرائت سوره مبارکه انعام نیز به پایان رسید!
محمدجواد مقسمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: در این حادثه چهار نفر دیگر از روستاییان نیز دچار مصدومیت شده بودند که به مراکز درمانی گنبدکاووس و مینودشت منتقل شدند. وی خاطرنشان کرد: دلیل اصلی مرگ و مصدومیت این افراد، گازگرفتگی در اثر گاز منتشر شده داخل چاه بتنی اعلام شده است. مقسمی ادامه داد: این حادثه در چاهی واقع در یک زمین زراعی شالی اتفاق افتاد که محصولش را جمعآوری کرده بودند. رئیس مرکز امداد و فوریتهای پزشکی استان گلستان با بیان شرح این ماجرای دردناک تصریح کرد: طبق اظهارات شاهدان، هنگام جمعآوری شیلنگهای آبیاری، دو کارگر در این چاه سقوط میکنند و جان خود را از دست میدهند. مقسمی یادآور شد: ساعتی چند پس از مفقود شدن این دو کارگر، هفت نفر از اهالی برای پیدا کردن آنان بسیج میشوند و پس از اطمینان از سقوط آنان به داخل چاه بتونی متوجه میشوند که کارگران به دلیل گاز گرفتگی دچار خفگی شدهاند. این مسئول ادامه داد: از هفت نفری که برای نجات این کارگران به داخل چاه رفته بودند نیز سه نفر به علت گاز گرفتگی جان خود را از دست دادهاند. مقسمی با تاکید بر حضور به موقع اورژانس 115 در محل حادثه افزود: در این حادثه تنها آتشنشانی مینودشت در محل حادثه حضور یافته است. وی تصریح کرد: طبق گزارش ارسالی از شهرستان مینودشت با وجود تماس با یک دستگاه امدادی در این شهرستان، مراکز مستقر این دستگاه امداد و نجات در مینودشت، دو راهی کلاله، آزادشهر و گنبدکاووس هر کدام به دلایل مختلفی از جمله نداشتن امکانات «ست نجات» و نیرو نتوانستند به این مجموعه کمک کنند. مقسمی ابراز امیدواری کرد؛ رعایت نکات ایمنی توسط مردم مانع از تکرار وقایع تلخ این چنینی در سطح استان شود.
قدس آنلاین:انسان در زندگی با مشکلات متعددی روبه برو می شود و زندگی دنیوی او مملو از خوشی ها و تلخی هاست.
بروز مشکل و تنگنا در زندگی برای بسیاری از ما تاکنون اتفاق افتاده است و هریک از ما برای رفع آن راهکاری را دنبال می کنیم.در آموزه های دینی برای هر امری توجه به ماوراء و استمداد از ذات یکتای باری تعالی توصیه شده است.
امام رضا علیه السلام به بیان برخی اذکار اشاره می فرمایند که از آن جمله ذکری کوتاه است که به رفع تنگنای زندگی و دفع بلایا کمک می کند.
ایشان می فرمایند:
"هرگاه خداوند بر کسی نعمتی داد ،باید خداوند را حمد کند
و هرگاه روزی اش تنگ شد، باید طلب مغفرت کند
هرگاه محزون شد باید لاحول و لا قوة الا بالله بگوید(1)
هرکس بگوید:لاحول و لا قوة الا بالله خداوند 99 بلا را از وی دفع می کند که آسان تر آن خفگی و نفس تنگی است (2)
1-عیون اخبار الرضا علیه السلام ج2 ص 46
2-مکارم الاخلاق ص360
به گزارش خبرنگار ویژهنامه دفاع مقدس باشگاه خبرنگاران، بیمارستان آیت الله طالقانی بود بعد از مجروحیت در عملیات والفجر 8، پرستار بود، اما با همه پرستارا فرق داشت 17 سالش بود و آنطور که خودش میگفت، از خانوادهای پولدار و بالاشهری بود.